CIMG1978.JPG

Casa Wikström har långa anor i möbelbranschen i Norrbotten. Vår första möbelaffär öppnade 1943 i Råneå, där Råneå Möbelaffär och Wikström inredningshus fanns till verksamheten helt flyttade till Casa Wikström i Luleå. 

Casa Wikström erbjuder ett brett sortiment bland möbler på 2 500 kvadratmeter, med ett stort utbud av produkter med kvalité till bra priser.

Vår målsättning är att erbjuda dig som kund bästa service och kvalité till ett bra pris!

Vi är Norrlands enda BoConcept-butik.

BoConcept hos Casa Wikström

Hos Casa Wikström hittar du den enda återförsäljaren av BoConcepts produkter norr om Stockholm.

BoConcept är en dansk internationell möbelkedja med över 300  butiker runt om i världen. BoConcept erbjuder anpassade, enhetliga och prisvärda designmöbler och accessoarer med hög kvalité.

Våra leverantörer

Ta gärna en titt på ett urval av våra övriga leverantörer under fliken sortiment. Där hittar du bland annat en hel del kända varumärken.

Leverans och montering


Låt oss hjälpa dig med leverans och montering av dina möbler så att du bara behöver njuta av dem!

Vårt professionella och skickliga serviceteam tar hand om emballaget, monterar fackmannamässigt och ställer möblerna på plats i ditt hem. Fråga i butiken efter priser.

Hitta till CASA

För väghänvisningar, klicka här.

Res med Luleå Lokaltrafik, LLT
Se avgångar i realtid här
Planera din resa här

Hållplats Spantgatan

Vissa köpvillkor
Till dess full betalning erlagts för levererade produkter förbehåller sig CASAWIKSTRÖM AB alltid full ägande- och återtaganderätt för egendomen. Ej öppet köp. Viss bytesrätt kan finnas på ej kundanpassade eller för kund särskilt beställda varor.