BoConcept DESIGN SALE

DesignSale
Design Sale mobile

SOFFOR

Förverkliga drömmen om den perfekta soffan med våra anpassningsbara soffor. Just nu har vi sänkt priserna med 15 % på några av våra bästsäljande soffor.

Erbjudandet gäller Hampton, Mezzo, Carlton, Indivi 2 och Cenova soffor. Gäller alla tyger och läder utom grupp 1-tyg.

SE SOFFOR >

FÅTÖLJER OCH FOTPALLAR

Med 15 % rabatt på fåtöljer och fotpallar har du ett bra tillfälle att skapa en spektakulär plats i ditt vardagsrum! Du får inte bara ett snyggt vardagsrum, utan ett rum som gjort för avkoppling i någon av de här bekväma fåtöljerna.

Gäller alla tyger och läder utom grupp 1-tyg.

SE FÅTÖLJER OCH FOTPALLAR >

SOFFBORD

En lätt design med ett modernt utseende för att passa till de flesta soffor. Lugo-borden finns i många olika storlekar och modeller för att du ska kunna arrangera soffgruppen i din egen stil – och du får 15 % rabatt på alla! Gäller även Lugo sidobord.

SE SOFFBORD >

MATSALSGRUPPER

Satsa på en komplett makeover av matsalen. Just nu får du 15 % rabatt på den totala ordersumman när du beställer matsalsstolar och ett matsalsbord, matsalsstolar och ett sideboard eller ett matsalsbord och ett sideboard.

SE MATSALSGRUPPER >

SOVRUM

Kom i ordning, lägg din smartphone på sängbordet och gör dig redo för en god natts sömn. Inte nog med att du sover gott – med 15 % rabatt på sängar och sängbord i modern stil kan du äntligen förverkliga din sovrumsdröm.

Gäller alla sängar samt Lugano och Seattle sängbord i alla tyger och läder utom grupp 1-tyg). 

SE SOVRUM >

MATTOR

Vill du skapa en skön och trendig atmosfär? Gör dina fötter en tjänst medan du förnyar hemmet. Vi har gjort det lättare för dig genom att sänka priset på alla mattor med 15 %.

Gäller både standardstorlek och måttbeställda mattor (BoConcept). 

SE MATTOR >

Erbjudandena gäller t.o.m. 2018-01-31 och avser endast beställningar och köp efter 2018-12-27.