INREDNINGSSERVICE

Skräddarsydd

vägledning

Föreställ dig känslan av ett hem som designats för att passa din livsstil och spegla din personlighet Fördelarna är uppenbara. När man kombinerar en tilltalande färgskala, öppna och funktionella ytor, perfekt belysning och smart förvaring får man njutningsfulla upplevelser i hemmet och ett lyckligare liv.

Det är en önskan vi alla delar. Ändå kommer en hektisk vardag och bristande självförtroende ofta emellan. Lyckligtvis står våra inredare redo att hjälpa till med ett mål: att hjälpa dig att skapa ditt drömhem.

Boka vår inredningsservice

1

Allt börjar med ett samtal

Det första steget är att lära känna din stil, dina idéer och livsstilskrav. Vi kan prata i vår butik. Men varför inte boka en hemkonsultation, så att din inredningsarkitekt kan ta mått och få en djupare förståelse för dina behov?

2

DESIGNARBETE

Med utgångspunkt i det första mötet tar vi fram förslag och rekommendationer som bygger på dina idéer och utnyttjar ditt utrymme maximalt. Vi går dessutom tillsammans igenom butiken för att titta närmare på material och möbler.

3

KLART? DET BEDÖMER DU!

Vi ger oss inte förrän vi har skapat en stil du älskar – ofta i kombination med möbler du redan har. När du är helt nöjd beställer, levererar, monterar och arrangerar vi dina möbler – och förverkligar din vision. Det är den enkla vägen till dina drömmars rum.

Ta kontakt så berättar vi mer

Dina uppgifter

Hur kan vi återkomma till dig?

Fyll i fälten och lämna ett meddelande om du vill. I annat fall har vi passat på att fylla i det färdigt åt dig, för att göra det så lätt som möjligt! Vi återkommer oftast samma dag eller arbetsdagen efter som du kontaktar oss. Du är mycket välkommen!

Du är självklart också välkommen att också komma förbi i butiken eller ringa oss!


Inredningsservice

bara för dig

Oavsett om dina behov är stora eller små samarbetar vi alltid med dig för att skräddarsy lösningar efter ditt liv och din stil. Och allt börjar med ett samtal. 

 

Låt oss hjälpa dig! 

 

Tjänsten är kostnadsfri vid efterföljande köp. 

 

Besök butiken, ring (0920-200380), skicka ett e-post (info@casa-wikstrom.se) eller använd formuläret ovan. 

Det handlar
om dig

Enkel vägledning

Inget slår personlig rådgivning som du kan lita på. Någon som förstår dina behov och kan vägleda dig till rätt val. Från färgval till kombinationen av inredningsdetaljer. Kom bara in och fråga.

En snabb uppfräschning
Att fräscha upp ett trist rum är sällan svårare än att byta ut några viktiga detaljer. Men att välja vad som ska bytas ut och kombineras kan vara knepigt. Våra erfarna inredare finns till hands och vägleder dig till ett trendigt hem.

Nyinred ditt hem
Vi kan även åta oss större projekt, som att nyinreda ett rum eller hela ditt hem med moodboards och 3D-ritningar. Varför inte unna dig att låta oss montera och placera ut dina möbler också?

Referensobjekt