BoConcept Design Sale

SOFFOR

Din perfekta soffa väntar. Just nu har vi sänkt priserna med 15 % på ett urval av våra bästsäljande soffor. Förverkliga drömmen om den perfekta soffan med dessa anpassningsbara soffor.

FÅTÖLJER OCH FOTPALLAR

Med 15 % rabatt på utvalda fåtöljer och fotpallar har du ett bra tillfälle att skapa en spektakulär plats i ditt vardagsrum! Du får inte bara ett snyggt vardagsrum, utan ett rum som gjort för avkoppling i någon av de här bekväma fåtöljerna.

MATSALSBORD

Oavsett om du har hela familjen på fest eller dukar upp en intim måltid för två är det viktigt att ha rätt matbord. Med 15 % rabatt på alla matbord är det nu dags att införskaffa det perfekta matbordet.

MATBORD FÖR UTOMHUSBRUK

När vädret tillåter finns det inget som överträffar att äta ute. Gör din trädgård till allas favoritplats när det gäller att äta med dessa stilfulla matbord med 15 % rabatt.

FÖRVARINGSLÖSNINGAR

Vilka förvaringsproblem behöver du lösa? Med 15 % rabatt på utvalda förvaringslösningar är det dags att gömma undan röran med stil och uppdatera din inredningsstil.

MATTOR

Med 15 % rabatt på alla mattor är det dags att ge din heminredning den där svala och sköna stämningen. Ge dina fötter något extra samtidigt som du ger din inredning ett viktigt, personligt uttryck.

Överdel-prislapp
Posted in Nyheter.